. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Zaleha > (+60162716434) 

Assalamualaikum… Saya mempunyai anak berumur setahun lima bulan… pada mulanya anak saya agak keliru dengan Minuman Susu i~Sunnah™ ini disebabkan sebelum ni saya memberikan susu formula yang agak manis…. so dia beberapa kali tengok botol susu tapi still minum sampai habis….. saya agak kecewa sekiranya dia tidak dapat menerimanya….. Allamdulillah dia habiskan minuman susu i~Sunnah™ sampai licin…..

Saya cuba mengambil botol susu dari nya dia mengelakkan diri….. wahh cepat betul dia dapat menerima minuman sunnah ni….. saya dan suami pong boleh menerima susu i~Sunnah™ ini disebabkan rasanya creamy…. suami berkali2 tanya betul ke susu kambing ni…. agak tak percaya kerana rasa yg sedap dan boleh minum dengan mudah….. tak bau hamis pong katanya…. saya dan suami terus menukar minuman i~Sunnah™ kepada minuman harian yang wajib diambil mengantikan minuman yang berkafient….. senang dihadamkan oleh perut….

Saya boleh diet apabila mengambilnyer….. tidak lagi rasa lapar….. awesome…… hrmmm kulit pong agak cerah berbanding sebelumnyer….. tak payah lagi ambil ubat-ubatan cemical….. Allamdullillah anak saya semakin aktif tidak lagi demam atau selsema…… hubungan kami sekeluarga semakin intim ……

Mak saya pengidap kencing manis saya ada memberinyer segelas Susu i~Sunnah™ KURMA….. dia selalu mengadu yang malam2 dia selalu lapar tapi tak tahu nak makan apa….. sejak saya memberi nyer minum Susu i~Sunnah™ KURMA dia tidak lagi rasa lapar dan mudah tido malam….. apabila bangun pagi mak ai…. ceria je….. best kan pengalaman susu i~Sunnah™ ni……klu tak cuba mana tahu…….

♡ www.i-sunnah.com ♡
Zaleha > (+60162716434) 

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗