. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Zaidah – Seremban (+60176747370)
Zaidah – Seremban (+60173572275)

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. Ungkapan yang paling sesuai utk saya mulakan ialah ALHAMDULILLAH… Syukur sangat apabila Allah menemukan saya dengan minuman i~Sunnah™ yang berkhasiat lagi enak rasanya ni utk saya dan family jadikan amalan pemakanan harian terutama buat anak-anak kesayangan… Anak sulung sy walaupun dah masuk darjah satu tahun ni, masih lagi mintak susu, terutama bila nak tidur (kadang2 minta dlm botol tp kna rahsia sbb takut cikgu n kwn2 sekolah tau.. hihi) biasanya minum susu coklat dan taknak susu putih, tp bila dh try Susu i~Sunnah™ terutama yg perisa kurma, dah taknak lg susu coklat yang biasa dia minum tu…

Anak sy yg umur 2 tahun tu pulak, mmg peminum susu tegar… 😉 sblm ni kalau bg susu yg biasa dia minum tu, nak habiskan punyalah lama… kadang-kadang tak habis… first time saya tukarkan susunya kepada susu i~Sunnah™ ASLI, dia minum habis licin sekejap je… selang beberapa minit, minta lagi… Amazing…! Nak try bagi yg perisa i~Sunnah™ KURMA pulak sebab saya sangat pasti dia akan lebih-lebih lagi suka. Yang saya perasan perubahannya (kakak dan adik) ialah kurang selsema, lebih mudah buang air dan tak banyak ragam (Tantrum)…

Alhamdulillah… Alhamdulillah… Alhamdulillah… Saya sendiri pulak memang pengamal susu kambing tambah-tambah lagi semasa hamil… Kehamilan yang sebelum ni, minum saja apa-apa susu kambing di pasaran… Hamis ke, pahit ke, tak sedap ke, telan je… yg penting susu kambing sbb sy tahu khasiatnya utk ibu hamil dari dulu lagi… Alhamdulillah kehamilan kali ini saya ditemukan dgn SUSU i~Sunnah™ yg pastinya lebih istimewa kerana ada bonus dengan khasiat kurma dan sedap…! Di awal kehamilan baru-baru ni saya alami sakit gigi, alhamdulillah sekarang tidak lagi… Pasti kerana kandungan kalsiumnya yang membantu mncukupkan kalsium dalam tubuh saya yang baby dlm perut pun perlukan juga…

Suami juga yang jarang-jarang minum susu, teruja nak cuba sebab tengok saya dan anak-anak enjoy minum susu i~Sunnah™ yang istimewa ni. Kehamilan saya kali ni ramai yang tegur muka saya tidak berjerawat dan berseri. Mungkin penangan Susu i~Sunnah™… Alhamdulillah… Saya sangat sarankan kepada semua yang sedang mencari pemakanan yg terbaik untuk diri anda dan famili untuk amalkan minuman susu kambing i~Sunnah™ penuh khasiat dan sedappp ni… Amalan sunnah para nabi… Anda pasti tak rugi… Pahala dapat, sihat pun dapat…

♡ www.i-sunnah.com ♡
Zaidah – Seremban (+60176747370)
Zaidah – Seremban (+60173572275)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗