. . .
IMG 20170517 131742

Teguran deep seorang cikgu

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Selamat Hari Guru kepada semua guru-guru di Malaysia dan seluruh dunia. Anda orang yang HEBAT. Bila cakap pasal hari guru ni, teringat cerita zaman muka baby face (sekarang muka bapak orang). Masa tu aku tingkatan 3, tengah prepare PMR. Orang lain tengah busy study, aku boleh busy dengan kawad kaki. Haha..

Nak dijadikan cerita, aku belajar subjek kemahiran hidup. Cikgu paling sempoi, lawak dan garang kalah singa tengah lapar. Budak kelas aku pernah kena tendang sebab tak siapkan projek. Tapi budak kelas aku tu sekarang dah berjaya. Setiap kali nak habis kelas, cikgu selalu pesan.. Man Jadda Wajjada.. Maksudnya Allah tak akan ubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan mereka sendiri yang berubah.. Masih terngiang2 kata-kata cikgu dibawah minda separuh sedar. Hasilnya, sekarang aku bakal bergelar aircraft engineer.. haha.. bangga beb.. Kepada cikguku tersayang, terima kasih.. Jasamu terlalu besar untuk anak didikmu..
Sekian.. pelajar tingkatan 3B
Minuman sunnah 1 amalan
Di dalam sunnah ada kejayaan

Nak susu kambing yang RARE tak?
Dapatkan >>> ((( Dari Sini Jer )))

Nak jadi sebahagian Empayar kami?
Klik >>> ((( Kat Sini Lekas )))

IMG_20170517_131742

Tajuk Idaman Dunia

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗