. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah

Taufik – Putrajaya +60126089416
Taufik – Putrajaya +60105193981

Assalamualaikum. Anak saya baru selesai tempoh penyusuan eksklusif susu ibu selama 6 bulan. Oleh kerana belum pernah minum susu selain susu ibu, jadi susu kambing i~Sunnah™ ni memang FIRST TIME anak minum. Saya dan isteri saya pula bukan penggemar susu, tambah-tambah banyak kawan bagitau susu kambing ni rata-rata berbau hamis. Tapi sejak hamil anak haritu, isteri memang dah banyak amalkan pemakanan sunnah, cuma minum susu kambing je tak amalkan. Atas keinginan nak cuba SUSU KAMBING i~Sunnah™ SEBAGAI SATU LAGI AMALAN SUNNAH, kami pun pilih nak cuba susu yang perisa kurma. Wah, tak sangka ANAK SUKA SANGAT bila first time minum sampai botol pun taknak lepas. Baru bagi botol je terus nak terkam…! Hahaha hebat penangan susu kambing i~Sunnah™ ni. Padahal kalau bagi air masak dalam botol tu, awal-awal lagi dia dah reject, tapi susu kambing i~Sunnah™ ni dia nak pulak.

Alhamdulillah, amalan sunnah ni boleh ngam dengan anak. Bolehla isteri rehat pulak bagi saya susukan anak pulak guna susu kambing i~Sunnah™. Nak cuci botol susu pun senang sebab susu ni tak berbau. Nak cerita pengalaman saya dan wife pulak. Haa, sebagai bukan penggemar susu, komen kami senang je – MEMANG SENANG SANGAT-SANGAT NAK TELAN SUSU KAMBING NI. Isteri pun suka sangat. Minum susu kambing i~Sunnah™ ni boleh kurangkan rasa lapar, jadi sesuaila untuk isteri yang nak diet tapi dalam masa yang sama memperbanyakkan susu badan.

Alhamdulillah, banyak betul kesan positif amalkan minum susu kambing ni. Kalau susu ni keluar di pasaran tahun lepas kan bagus, boleh isteri lengkapkan pemakanan sunnah semasa mengandung dan elakkan anak kena kuning. Susu kambing i~Sunnah™ ni memang terbukti mencegah demam kuning, cuma isteri je DULU la kan, tak amalkan sebab tekak tak boleh nak telan. Takpelah semua ada hikmahnya kan.

Semalam kebetulan mak abah datang rumah, kebetulan jugak abah tak berapa sihat. Alhamdulillah dah cuba susu kambing ni, dengan izin Allah abah dah baik daripada demam. Alang-alang bagi 2 kotak kat mak abah untuk bawak balik dan diamalkan. Ikut pembacaan kami susu kambing i~Sunnah™ ni boleh cantikkan kulit, boleh GLOWING woo…! Ni yang isteri nak sangat, tak payah bazir beli ubat-ubat kimia tu. Apapun kami sekeluarga gembira diperkenalkan dengan susu kambing i~Sunnah™ ni. Anak suka, isteri suka, saya lagi suka. Sesungguhnya amalan sunnah ni banyak kelebihannya. Alhamdulillah. Akhir kata, AMALAN SUNNAH DIIKUTI, KELUARGA MISALI DIBERKATI.

Taufik – Putrajaya +60126089416
Taufik – Putrajaya +60105193981

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗