. . .

Assalamualaikum & Salam Sejahtera…
Penyertaan kita dianggap sudah pun BERJAYA dan proses penyertaan PROJEK VIP ni kita maju setapak ke depan lagi. Tiada patah balik atau undur diri untuk kembali ke masa kegagalan, so pastikan baca baik2 semua isi penerangan dalam mukasurat ni baik2 yer…

Tahniah saya ucapkan kerana kita adalah antara yang TERPILIH untuk menyertai Jemaah ISTIMEWA ni sebelum kedatangan tahun baru beberapa minggu jer lagi. Secara ringkasnya ingin saya maklumkan penyertaan kita ni dianggap HANYA BERJAYA kalau kita ikut bulat2 step jadi Hartawan Beriman Yang Dermawan.

Untuk makluman…
Penyertaan kita melalui akaun MT tiada 1 kaitan pun dengan Bisnes Lumayan ini, beliau hanya sekadar menyampaikan berita & peluang baik sahaja & BUKANLAH OWNER, makanya nanti pada email2 akan datang kita dah boleh MULA BERURUSAN dengan email rasmi syarikat (yang akan kita ketahui) kelak tak lama jer lagi. Secara ringkasnya juga ingin dimaklumkan juga, bahawa kita semua sekarang sedang menyertai PROJEK KALIS GAWAT, di mana setiap dari kita kalau IKUT BULAT2 “BluePrint” yang bakal diajar, in sya Allah kita 100% PASTI BEBAS KEWANGAN hanya dengan KUASA ISTIKOMAH melalui KUASA TINDAKAN.

Menariknya ialah…
Mulai sekarang, jom sama2 kita manfaatkan 1-2 hari ni untuk luangkan masa meneroka apa itu Minuman Sunnah, dan kenapa Baginda Nabi SENGAJA MEMILIH untuk minum susu kambing sebelum diterbangkan ke angkasa lepas dalam kisah istimewa peristiwa Israk & Mikraj. Kenali juga apa itu pH, dan perhatikan baik2 apa maksud ALKALI dan kenapa yang dikatakan manusia akan bertambah sakit perut bila minum susu LEMBU, misterinya kalau minum susu KAMBING kesakitan perut akan beransur hilang pula kerana sifat ALKALI pada minuman kegemaran nabi2 ini sudah berjaya meNEUTRALkan kandungan sedia ASID dalam perut kita.
(perhatian, susu LEMBU itu sendiri adalah bersifat ASID)

Lupa nak bagitau…
Sebagai tanda penghargaan, kita akan diberikan GANJARAN LUMAYAN. Untuk melihat secara santai apa itu KALIS GAWAT & REZEKI LUMAYAN, boleh akses alamat kat bawah ni…
KLIK >>> [TV – i~Sunnah™]

Akhir kata…
Akan ada kemaskini & perkembangan seterusnya dalam masa 1-2 hari ni… Kita akan terima RM 5,000 pertama milik kita HARI INI JUGAK (pastikan no.akaun bank dalam email tu betul yer), seandainya terdapat 50 orang pertama yang ingin join bersama kita DENGAN HANYA klik & komen dari alamat ini, iaitu…
=====
Peluang Ganjaran
=====

Jangan lupa daftarkan diri sebagai AHLI BAZAR ONLINE. Akses menjadi ahli boleh dilakukan sekarang juga, dan jangan tunda2 lagi dah. KLIK SINI untuk pra-daftar. Standby 1-2 hari akan datang sebab ada banyak lagi berita2 menarik bakal mewarnai kehidupan kita, pastikan henfon ON 24 jam sebab sms akan bila2 masuk dalam henfon kita. Selamat datang ke dunia BEBAS KEWANGAN.

Ikhlas…
Founder…
Y.M. Tengku RaRa
Terma & Syarat - i-Sunnah™

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗