. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Syful – Shah Alam (+60129405699)
Syful – Shah Alam (+601152213550)

Assalammualaikum w.b.t… Anak-anak kami 4 orang semuanya, 11 tahun, 8 tahun, 3tahun dan 6 bulan. Perempuan semua… Macam-macam ragam dan “peel”… Puas nak layan permintaan.Standard tinggi tau. Kalau ‘biasa-biasa’ memang tak mahunya dia. Alamat beli je apa-apa benda pun, endingnya AYAH MISALI diorang yang kena habiskan. Tapi Alhamdulillah, lepas jumpa Susu Kambing i~Sunnah™, SENYAP terus… “Ayah, Ummi…Nak Susu i~Sunnah™, SEDAP!” Tu baru satu kelebihan susu ni, ada lagi…

Yang sorang lagi kalau tak keluar suara pun… Pagi-pagi dah tunjuk kotak SUSU i~Sunnah™… Muka memang muka kesian tau, mintak tolong bancuhkan susunya dulu… IBU MISALI kena bancuhkan, tak jadi buat benda lain. Lagi satu semenjak dah minum SUSU i~Sunnah™ ni, anak-anak ‘behave’ betul… Semua dengar kata. Boleh bawa berbincang. Kurang meragam. Nampak beza. Berkat ambil minuman kegemaran Nabi kan? Apa yang tak indahnya Sunnah,kan? Semua akan jadi baik.

Ayah dan Ummi tak pening kepala dah. Tu yang makin sayang SUSU i~Sunnah™ tu. Ada lagi. Sejak SUSU i~Sunnah™ ni masuk dalam rumah, ayah balik keja je mesti ada SUSU atas meja. Kalau dulu-dulu air sirap, atau air koko. Menu dah berubah. SUSU KAMBING i~Sunnah™ ni standardnya TINGGI. Minuman para ANBIYA. Berkat masuk berterusan dalam rumah kami. Susu i~Sunnah™ ni dari HOLLAND pulak tu… Susu TERBAIK di dunia datang dari sana. Sambil-sambil minum susu, anak-anak ambil madu dan habbatus sawda juga. Memang terbaik untuk kesihatan. Anak kami tu ada asma, yang sorang tu underweight, yang sorang high standard, meragam kuat… Tapi Alhamdulillah, seronok tengok diaorang minum minuman i~Sunnah™… Kebaikan mengalir insya Allah masalah kesihatan luar dan dalam boleh terubat. Boleh nampak perubahan anak-anak.

Ada lagi. Susu i~Sunnah™ ni sedap. Anak-anak yang cerewet tu yang komen sedap. Bila Ayah Ummi diorang minum, ‘Eh,betullah…!” Tak manis atau hamis. Takde rasa loya nak minum sebab rasa yang lembut berkrim macam tu. Bagus untuk kesihatan. Tak macam susu-susu yang ada gula… Anak-anak boleh minum dengan sihat tanpa rasa bimbang dan was-was. Ada lagi. Sebab nak kebaikan untuk anak-anak, ibu misali pun minum juga. Turun ke baby yang menyusu badan tu. Patutlah bangun tidur senyum-senyum je. Sebab Ummi dia share kebaikan sama-sama. ‘Terima kasih Ummi!”

Ayah misali yang minum pun jadi semangat. Kurang stress, banyak masa boleh luang untuk anak-anak… Sebelum ni asyik fikir kerja je. Anak-anak happy, Isteri happy dengan perubahan-perubahan. Insya Allah banyak lagi yang akan dinikmati… Semuanya asbab dari keberkatan Minuman Sunnah, Sedap lagi Hebat. Alhamdullilah. Sunnah membawa Barokah.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Syful – Shah Alam (+60129405699)
Syful – Shah Alam (+601152213550)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗