. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Syarizan – Masai (+60127554677 )
Syarizan – Masai (+60134960299) , (+601110964329)

Saya mempunyai seorang anak perempuan yg baru berusia 10 bulan. walaupn baru berusia 10 bulan boleh jugk dikatakan agk memilih bab2 minum ni. 1st time nak bg cuba susu ni macam tak yakin je sebab takut dia taknak. so bila da buat susu tu dan bagi dia minum terus hisap susu non-stop, tak lepas2 botol dari genggaman dia. alhamdulillah sedap sangat la tu pada dia. bab nak tido pulak, kalo sebelum ni nak tido mesti kena minum susu dulu. susu tak abes lagi mata mesti da terpejam. tapi kali ni lain pulak jadinya. mata tak terpejam lagi susu da abes lagi sebotol. da abes sebotol minta lagi tu. lepas susu da nak abes baru la mata lelap. pernah cuba ketahanan susu ni dan dalam tempoh 8 jam masih tak basi dan berketul-ketul. kalo susu lain 4 jam je da basi dan berketul-ketul. susu ni jugak menyebabkan anak saya jarang da kena sembelit sebab sebelum ni dia kerap kena sembelit. alhamdulillah susu ni da jadi kegemaran anak saya sejak akhir ni.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Syarizan – Masai (+60127554677 )
Syarizan – Masai (+60134960299) , (+601110964329)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗