. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Fatimah – Rahang (+60173545994)
Fatimah – Rahang (+60102683494)

Saya nak kongsi pengalaman kami sekeluarga saat pertama kali merasa susu kambing i-Sunnah. Mula-mula saya buka kotak yang perisa kurma.sebab saye suka yang rase manis manis cikit.selepas bancuh saye hidu dulu,hurrmm knapa baunya wangi fikir saye dalam hati,saye rase seteguk..Perrghhhhhh…sedap sangat tambah lagi seteguk sampai lah habis secawan memang sedap..memang beza dari susu susu kambing yang pernah saya minum sebelum ni.sekali rase nak lagi.kemudian saya bagi anak saya minum dia umur 3 tahun.sebelum ni saye bagi susu lembu,bila saye cuba bagi die rase susu kambing die minum cikit kemudian dia habiskann botol tu sampai licin..saye tanye “sedap ke kakak susu tu?” die cakap sedap mama.hehehe..syukur alhamdulikah.tengok sehari dua dia memang suka dan alhamdulilah takde alahan.lagi satu husband saya sebenarnya tak suka minum susu.dia bau susu je loya.selalu pepagi dia minum kopi atau madu panas.bila saya cuba bancuhkan susu kambing sunnah ni secawan.mula-mula dia tak nak minum.saya cakap ‘Cubalah dulu !’.bila dia dah minum seteguk,tup tup dia habiskan juga secawan..hihihihii…nak tergelak saya.pastu dia tanya,susu ape ni bau wangi dan rasenya sedap tak buat tekak loya,saya cakap ni la susu kambing i-Sunnah..dia pun request esok suh buat balik..hehe..tere betol penangan susu kambing ni’cakap saya dalam hati’. Bagi anda yang nak kan susu kambing ni boleh langsung call kami set nak jumpa katmana terus dah dapat susu ni hari ni jugak.MUDAH jer.. Pahala dapat kehidupan sunnahpun dapat.. Jadikan SUNNAH 1 amalan.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Fatimah – Rahang (+60173545994)
Fatimah – Rahang (+60102683494)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗