. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Shukri – Alor Star +60124474191
Shukri – Alor Star +60135154071
Laila – Alor Star +60125420350

Assalamualaikum. Kebetulan saya dpt kargo susu sunnah ni genap umoq baby boy saya 1 thn. Lps setahun kan kena tukar susu lain, ikut step yg disyorkan. Boboi saya ni stop BF awai sbb BF susu dia slow kot, tak sama susu botol. Sakit pala jgk nak cari susu utk boboi sorg ni. Boboi saya ni jenis rasa dulu susu2 yg baru bg dia. Mmg dia takmau kalu tak shedap…!!

Amazingly bila bg susu i~Sunnah™ ni, terus ja dia go head sampai licin. Dah abis pun dok pegang botol susu tu lagi. Yang best tu, ayah dia dok minum susu i~Sunnah™ pun dia mai nak join minum sama. Hai la anak ayah ni. Shedap kan…!! Same time saya dgn isteri pun sama2 menikmati susu tu. Susu ni rasa dia soft, tak manis sgt. Bau pun yilek…!! Mungkin sebab ni kami 1 family suka sangat dgn susu i~Sunnah™ ni.

Dari isteri saya preggy dulu pun saya dah bg dia minum susu kambing tp jenama lain. Sampai kena paksa minum baru dia nak minum…!! Hadoi la my wife. Alhamdulillah boboi saya masa lahir dulu kuningnya tak serius. Berkat mustajab susu kambing. Kawan saya yang mengamalkan susu kambing utk wife dia pun lahirkan baby dgn kuning yg normal. Now, Isteri saya yg dulunya kena paksa minum susu kambing, la ni pun dah minum sokmo!! Saya yg coffee lover pun dah bertukar jadi susu i~Sunnah™ lover :p Rasa dia lain dari yg lain. Serious!!!!

Sekarang zaman kemarau, panas ja. Baby pun mudah nak dpt penyakit. Alhamdulillah boboi saya masih sihat dan ceria, berkat minuman i~Sunnah™ yg diamalkan. Susu i~Sunnah™, susu fevret kami 1 family. i~Sunnah™, hidupkan kembali sunnah. Hidup yang berkat. Dari dunia sampai akhirat.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Shukri – Alor Star +60124474191
Shukri – Alor Star +60135154071
Laila – Alor Star +60125420350

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗