. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Fazlie – George Town (+60182779909)
Rohayah – Bukit Mertajam (+60162784274)
Fazlie – Tanjung Bungah (+60162784272 )

Assalamualaikum dan salam sejahtera… Di sini saya nak berkongsi sedikit pengalaman ketika pertama kali anak ke-2 saya, Siti Umairah Nasuha (saya panggil Umairah sahaja sebagai panggilan manja) minum susu i~Sunnah™ ini, dia seakan-akan tertarik dengan rasanya sampai minta lagi saya buatkan, kalau dia tak puas minum. Sebenarnya, Umairah nie memang suka minum susu tepung sejak dari bayi sehingga sekarang umurnya 3 tahun lebih. Tapi kali nie extra sikit, bila dia first time cuba minum susu kambing i~Sunnah™ ini saya lihat reaksi dia berlainan sangat. Dia macam dah jatuh cinta dengan susu i~Sunnah™ yang satu ini. Mungkin sebab rasanya yang tidak begitu manis dan harum baunya (Umairah nie berkira sikit tentang bau dan manis sebab kalau terlalu manis dia tak suka dan terlalu bau pun dia tak suka.. hihi!).

Bercerita tentang anak-anak yang lain, adik Umairah, Sakinah yang berusia 1 tahun 10 bulan masih menyusu badan. Jadi dia agak kurang berminat dengan susu botol yang biasa. Ajaibnya, bila saya berikan susu kambing i~Sunnah™ ini, dia boleh habiskan sebotol besar tak macam dulu, botol kecil pun susah nak habis. Sekarang nie, kalau dia nampak saya sedang membancuh susu untuk kakak Umairah, dia pun secara automatik akan datang ke arah saya minta dibancuhkan sekali untuknya. Ini saya kira perubahan yang positif.

Sekarang saya percaya, susu kambing i~Sunnah™ nie adalah susu yang terbaik selepas susu ibu. Untuk Auni iaitu anak sulung yang sekarang yang berusia 6 tahun, dia juga suka betol dengan susunya yang baru ini. Dia kata pada saya, “mama, Auni tak nak dah susu lain. Susu yang ini sedap la mama” terharu saya. Dia juga semakin mendengar kata. Dah boleh tolong sedikit kerja rumah seperti cuci pinggan dan kemas mainan selepas digunakan.

Harapan saya, dengan terus mengamalkan susu i~Sunnah™ ini kelakuan anak-anak akan lebih baik seterusnya menjadi anak solehah.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Fazlie – George Town (+60182779909)
Rohayah – Bukit Mertajam (+60162784274)
Fazlie – Tanjung Bungah (+60162784272 )

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗