. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Pak Din – Klang (+60122584618)
Pak Din – Giant Bukit Tinggi, Klang (+60166010630)

Pertama kali berikan susu sunnah ini kepada 2 orang anak saya, saya dapati reaksi yang berbeza daripada mereka. Yang sulung umur 2tahun lebih, asyik hisap, tenung susu dan letak. Selang seminit hisap lagi, tenung dan letak lagi. Kami laki bini dah suspen, dalam fikiran tertanya-tanya dia suka ke tak ni? hmm. Lepas setengah jam,licin!. Tanpa komplen,hehe..”dia suka la tu, sedap la tu” kata si ibu.

Anak yang nombor 2, umur dalam 11 bulan. Sekali bagi terus henjut sampai licin 1 botol. Kitorang laki bini ‘senyum kambing’ je tengok anak yang sorang ni. Sekarang, kedua anak kami ni dah jadikan susu sunnah minuman kegemaran mereka. Si ibu beritahu kekerapan minta susu meningkat sekali ganda. Bayangkan 1 kotak dah habis dalam masa 5 hari je!

Saya dan bini tersayang pun sebenarnya dah jatuh cinta dengan minuman sunnah ni. Pertama kali teguk dulu, perghh…lembut bila di telan, amat segar terasa di tekak dan yang paling best membekalkan tenaga extra zahir dan (bathin..ehem..ehem).

Kami dapati anak-anak mudah lena bila di beri susu sunnah ni. Ha! Bila malam jumaat menjelang tiada lagi kerisauan. Anak-anak dah dapat di tidurkan awal. Hubungan kami laki bini bertambah-tambah la intimnya. Segelas susu sunnah wajib sebagai penambah tenaga sebelum palayaran yang di berkati di mulakan..hehehe..

Anak-anak semenjak di beri minuman sunnah ni antibody jadi strong la. Tiada lagi sakit-sakit, jarang demam dan selsema. Cuma kitorang laki bini je sakit telinga. Riuh beb! Anak-anak ceria je..jerit2, nyanyi2..apapun memang terbaik kesan minuman sunnah ni.

Lagi satu nak cerita tentang bini saya ni. Makin lawa, kulit makin mulus, senyum dia pun makin manis sejak amalkan minuman sunnah ni. Alahai..Jatuh cinta sekali lagi saya di buatnya.

Benarlah orang kata, “Dalam sunnah ada kejayaan” jom amal sunnah! ?✨

♡ www.i-sunnah.com ♡
Pak Din – Klang (+60122584618)
Pak Din – Giant Bukit Tinggi, Klang (+60166010630)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗