. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Nafisah – Seremban 2 (+601111500778)
Nafisah – Seremban 2 (+60186674313)

Assalamualaikum.Anak-anak saya sebelum ni hanyalah sukakan susu berperisa kegemaran mereka sama ada susu formula dan susu kotak tapi ajaib dengan Minuman Sunnah ni mereka sangat-sangat sukakan lagi-lagi berperisa kurma.Yang sangat saya berpuas hati dengan Minuman Sunnah ini kerana saya tak perlu tambah apa-apa lagi perisa tambahan ke dalam minuman susu harian kegemaran anak-anak untuk anak-anak habiskan minuman harian mereka.Sampaikan Mak Su kecil mereka yang baru bercerai susu badan yang sebelum ni pernah diberikan susu formula lain tapi hanya rasa dan muntahkan semula susu tu,lain pula dengan Minuman Sunnah ni Mak Su kecil mereka sangat-sangat sukakan dan tak berhenti minum dan akan habiskan susu yg dibancuh untuknya.Saya juga yang sebelum ni sangat ANTI dengan susu tepung lembu dan susu kambing yang akan membuatkan saya rasa mual dan nak muntah tapi dengan Minuman Sunnah ni saya sangat gemarkan kerana tak de bau dan rasa hanyir dan rasa yang sangat sedap.Anak-anak pun akan REPEAT ORDER Minuman Sunnah kegemaran mereka bila mereka terjaga di tengah malam,yang kebiasaan mereka satu botol susu 9AUNS adalah untuk satu malam.Juga botol susu mereka mudah di cuci dan tak BERLEMAK dan puting botol susu mereka tak BERKARAT,tidak seperti sewaktu mereka minum susu formula lembu sebelum ini.Juga Minuman Sunnah ni adalah makanan tambahan yang ideal untuk ibu seperti saya yang masih menyusu badan bayi kerena mudah dicernakan menjadi susu kepada bayi saya,dalam masa yang sama kulit saya dan bayi bertambah GLOWING tanpa perlu kolagen dan vitamin C dan sebagainya.Juga yang sangat menggembirakan saya adalah anak-anak bertambah sihat dan tidak perlu berulang alik lagi ke klinik berjumpa Doktor setiap bulan untuk dapatkan rawatan demam.Dan anak-anak makin mendengar kata juga makin minat belajar dan mengaji Muqadam dan yang 6 tahun baru je melangkah membaca Al-Quran,Alhamdulillah dengan berkat Minuman Sunnah ni.Semestinya Minuman Sunnah ni perlu menjadi kegemaran dan Minuman Harian Keluarga Misali di Seluruh Malaysia,MEMANG TERBAIK…

♡ www.i-sunnah.com ♡
Nafisah – Seremban 2 (+601111500778)
Nafisah – Seremban 2 (+60186674313)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗