. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Yusuf – Batu Buruk (+60129534362)
Munira – Batu Buruk (+60133433801)

Assalamualaikum… Alhamdulillah, sy diberi peluang mnyusukn ank sy sehingga 2 thn… Dlm tempoh struggle nk ckupkn 2 thn tu, sy trpikir2 nk bg susu apa la plak kn lps susu ibu ni,org cakap ank 1st ni keTERUJAan dia tu lebih sikitkn, camtulah sy… Nk bg yg trbaik utk ank, sama lah cam korang semua kan. Permulaan sy trpikir nk bg susu kambing, tp trlalu byk susu kambing yg diformulakn kt pasaran skrng ni, jdi tak tau plak nk pilih mana 1, last2 sy cuba bg susu formula yg klinik2 bg sample tu, kompem bkn susu kmbing la kn… Dh cuba, takder sembelit ke, cirit ke or alahan apa2 kt ank, sy pn go on…

Sy ni jenis penggemar susu jgk, slalu minum susu kotak yg fresh milk or full krim tu. nk beli yg bancuh tu tak la plak kn, melainkn time preknen, tp wlaupun sy penggemar susu sy tak pernah minum susu kambing, sebabnye…. Sy terbayang kambing n bau kambing, boleh gituu..??? Minum susu lembu takde la plak trbayang lembunye kan… Masalah gak tu.. hahaha.

Niat nk bg susu kambing kt ank tu xlepas agi sehingga lah sy diperkenalkan dgn susu kambing i~Sunnah™… Susu ni ada 2 perisa, ASLI & KURMA. Sy mulakn dgn susu i~Sunnah™ ASLI, 1st time bg kt anak sy, sy bancuhkn dlm shaker n tuang dlm gelas pastu bg dia minum tanpa bgtau susu apa, bila anak tanya susu apa ni, sy cuma ckp cuba rasa, Sedaaaappp… (Padahal ibunye xpernah rasa pn). Dia amik & terus minum dan amazing nye dia boleh abiskn terus… Lps tu boleh ckp sedaap ibu…!!

Dlm hati ckp biar betul ank aku ni, xleh jadi ni kena rase jgk ni… Sy pn bancuh 1 lagi & beranikn diri utk minum (cam nk g perang dh rasa) Alhamdulillah… Takde kejadian muntah2, mmg berlemak disukai ramailah boleh ckp… Sedaapp, tu bru try yg Asli, klau minum yg Kurma mau berebut dgn ank tu… Selepas cubaan pertama bg ank minum susu i~Sunnah™ tu, ank slalu mintk nk susu i~Sunnah™ & skrng slalu klau nk minum susu kambing dia nk bancuh n buat sama2, best sgt tgok ank tuang susu dlm gelas, minum abis, ckp sedap & mintak lagi…

Mungkin biasa bg org lain,tp bg sy moment tu..uurmmpp.. 1st day bg susu i~Sunnah™ tu, ank sy trkejut tidur waktu malam, terus bngun & mintak “ibu nk susu i~Sunnah™“, mmg trkejut sgt… Sedap bebenor gamaknye… In shaa Allah.. Akn teruskn minuman susu i~Sunnah™ ni, byk khasiatnya bila dh amalkn makanan sunnah ni kn…

Tapi permulaan yg urmmmpp tadi tu rasanya dh ckup bg kesan yg ank akn sukakan minuman sunnah ni… jimat byk la i lepas ni, dh la sedap, bole amalkn sunnah plak tu… Haa… Pada sy yg slalu terbayang kambing klau minum susu tu, skrng dh bole telan dgn jayanya… Bonus minum susu ni jgk, tak rasa penat sgt macam sebelum ni, Klau tak, balik kerja rase nk cari tilam & bantal je…

Alhamdulillah, klau amalkan sokmo minuman i~Sunnah™ ni boleh jadi superwomen ni… Ermm… Nk try susu kambing i~Sunnah™ perisa KURMA pulak lps ni, katanye bole glowing2 gebu gebas bagai.. betul ke…?? Xcuba xtau kan… Yg penting yakin dengan pemakanan sunnah ni mmg terbaikk… In shaa Allah.. Nant akn kongsikan lagi pengalaman ibu & ank dengan susu kambing i~Sunnah™ ni.. Oh ye jgn lupa si ayah nya… Pun ade cerita best jgk dgn susu kambing i~Sunnah™ ni… Skrng ni stok susu kambing i~Sunnah™ mmg kena ada dlm keluarga saya.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Yusuf – Batu Buruk (+60129534362)
Munira – Batu Buruk (+60133433801)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗