. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

Malek – Setapak (+60187888889)

Assalamualaikum semua…
5 orang anak saya masing-masing umur 16 tahun, 14 tahun, 7 tahun, 4 tahun dan 1 tahun, saya berikan susu i~Sunnah™ ASLI dan ada kala i~Sunnah™ KURMA. Anak-anak saya ini bertanya sedap ke susu ni mama? Saya cuma katakan susu kambing ialah minuman sunnah, dan juga merupakan susu terbaik selepas susu ibu. saya cuba berikan kepada mereka dan ternyata masing-masing dapat menghabiskan susu ini dalam sekali minum sahaja. Kata mereka, sedap sangat creamy hingga mereka selalu meminta saya bancuh kan.

Baby saya yang berumur setahun memang minum susu ibu sepenuhnya dan tak pernah minum susu lain. pernah sekali saya berikan susu dari jenama terkenal dan baby saya menolak serta meluahkan semua yang termasuk ke dalam mulutnya. Apabila saya berikan susu i~Sunnah™ ni kepada dia, dia sangat2 menggemarinya.. Alhamdulillah saya bersyukur sangat.. Tambahan lagi memang sebelum ni saya tercari-cari susu kambing untuk diberikan kepada anak2 saya memandangkan terlalu banyak kebaikan susu ini. Namun agak sukar diterima anak2 kerana umum sedia maklum, susu kambing segar agak berbau sedikit..

Anak buah perempuan saya yang berumur 14 tahun mempunyai masalah wajah dipenuhi jerawat batu.. Pelbagai pencuci muka telah digunakan namun hasilnya hambar. Sejak minum susu Sunnah ni sejak 2 minggu lepas saya perhatikan jerawat di wajahnya mulai mengecut dan berkurangan. Paling best, tiada kesan parut jerawat…!

Malek – Setapak (+60187888889)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗