. . .
Susu Kambing I~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Kami Sarapan Cara Sunnah

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

LIVE – Dari Facebook (Pastikan LogIn)
♡ Jadikan Sunnah Amalan Peribadi ♡
♡ Keluarga Yang Soleh Famili Misali ♡
♡ Kongsikan Kisah Menarik Ini Di FB ♡

Ni lah gaya anak i-sunnah…
All mommies yang nak dapatkan khasiat yang maksima untuk diri dan bayi dalam kandungan sangat sesuai amalkan minuman sunnah ni. Di jamin tak hamis, 100% organik. 2 kali sehari jer…

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Susu Kambing i~Sunnah™ – Minuman Kegemaran Dunia

== CUSTOMER BUAT HAL LAGI ==
Tak sampai sebulan customer order berkotak2, parah la kami macam ni kalau stok licin tak sempat nak restok. Bila di tanya, customer cakap anak-anak suka sangat, asyik mintak jer. Suami isteri pun minum jugak, katanya boleh minum dan tak hamis pun.
Alhamdulillah mereka dah mengamalkan minuman sunnah, susu kedua terbaik selepas susu ibu. baik untuk tumbesaran anak, kuatkan daya ingatan mereka. yang dewasa sangat baik untuk tulang, susu kambing ni tinggi dengan kandungan calcium, boleh la kalau nak belanja Mak Ayah kita sebagai bekalan kalsium untuk tulang mereka. Kesian mak ayah, dulu kuat bekerja, melahirkan kita, tulang pun dah tak kuat.

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗