. . .
Susu Kambing I~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Temuramah Pak DinKesan Baik Amalkan Sunnah

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

KLIK > ♡ www.i-sunnah.com/PakDin
Pak Din – Klang (+60122584618)
Pak Din – Giant Bukit Tinggi, Klang (+60166010630)

Tahukah kita semua…?
Sebenarnya kita boleh berikan susu i~Sunnah™ ni seawal dah lahir lagi (minuman terbaik dunia selepas susu ibu kita), pihak syarikat SENGAJA bagi panduan 6 bulan tu sebab average baby punya sistem pencernaan tu lebih sesuai direct dengan susu ibunya, tapi ramai yang terus bagi susu lembu, susu kambing LAGI LAH BOLEH sebab dah jadi amalan nabi2. 😉

 
Perhatikan……… SUSU KAMBING LEBIH DEKAT “sistem molekulnya” dengan susu ibu, tapi ramai jer parents kat luar tu terus bagi anak2 minum susu lembu, membawa maksud susu kambing LEBIH BOLEH lagi. Tinggal lagi, fokus kami lebih kepada anak2 yang dah sedikit dewasa melebihi 6 bulan, tapi still boleh sebenarnya bagi mereka, sebab tu adanya amalan minum susu kambing cegah demam kuning, caranya untuk anak2 bawah 6 bulan yer…?
 
Try 1 botol dulu dan bagi anak minum, tengok tanda pertama dia terus minum atau bertambah suka, dan kalau dia terus GRAB, biarkan dia minum, dan perhatikan masa dia buang air besar, bertambah senang atau cantik air besarnya….. Susu i~Sunnah™ ni in sya Allah apply pada semua usia….
 
Lagi 1 saya nak bagi panduan, susu kambing YANG SEBENAR adalah warnanya SEPUTIH seperti kertas A4, dan sekiranya anda pernah dapati susu itu warnanya lebih ke arah KUNING walaupun putih, membawa 1 maksud jer, susu kambing tu dah dicampurkan dengan “tepung” susu lembu, dan harganya jau lebih murah… 😉 
 
Mahal ada sebab murah pun ada sebab, tapi jangan risau, lama2 nanti korang akan perasan jenama apakah yang CLAIMED produk mereka susu kambing, tapi rupa2nya dah dicampurkan dengan susu lembu, sebab tu PUTIHNYA (semacam), bila campur jer, warna susu akan keKUNINGan…
 
Susu kambing i~Sunnah™ ASLI…
Dan Susu kambing i~Sunnah™ KURMA…
Kedua-duanya pulak warnanya PUTIH. Tak percaya, ambik kertas A4, tuangkan 2 gelas berbeza jenama i~Sunnah™ dan jenama yang (diam2 campur dengan susu lembu), atau jenama 100% susu lembu di luar sana, tuhan akan paparkan kebenaran LIVE depan mata kita.
Best part ialah…. Perut kalau selalu sakit atau istilah lain (gastrik), JANGAN MINUM SUSU LEMBU, sebab susu lembu ni ASID dan perut kita pun tengah melepaskan ASID jugak, so tuhan dah berikan ubatnya melalui Minuman Sunnah, dan jawapannya Susu Kambing, sebab…? Susu kambing ni sifat azali dia sudah Allah DESIGN bersifat ALKALI, bila kita minum jer, masuk jer dalam perut, perut kita terus AMAN. Lagi2 kalau kita dapatkan dan amalkan minuman Susu Kambing i~Sunnah™.

Akhir sekali…
Saya mencadangkan agar u all dapatkan jugak produk susu kambing di luar sana yang sesuai dengan duit poket masing2, ASALKAN produk susu mereka 100% tidak bercampur dengan SUSU LEMBU, dan bagi mereka yang SETIA dengan jenama Susu Kambing i~Sunnah™ , kekallah setia bersama Dunia Sunnah, kerana pahala dapat, ibadat pun dapat, rezeki pun dapat, sebab ganjaran lumayan tetap dapat, hati pun senang, jiwa pun tenang, Allah makin sayang, dan isteri kita makin Soleh, serta suami kita makin Misali.

Jadikan Sunnah 1 Amalan.
Sekian melaporkan.
Tengku Rara
(FOUNDER)

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗