. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Ezhar – Kota Kemuning (+60122262177)
Ezhar – Kota Kemuning (+601115721049)

Asalnya tergerak nak tahu ape benda susu i~Sunnah™ ni. Lepas produk diterima saya pon try la dulu, sebelum bagi anak minum, hmmm… first time rasa susu kambing jenis serbuk bancuh ni… layan jugak… pastu bagi la anak yang sulung umur 6 tahun tu try, si kakak tu memang tak suka sangat minum susu, umur 4 tahun dah stop, layan milo je pastu, bancuh bagi kakak minum, pastu dia kata susu apa ni, papa? Saya pon jawablah tengoklah gambar apa kat kotak, owh susu kambing, sedapnyaaaa… siap buat bunyi mengembek lagi… hehehe…

Kakak bagitau susu ni macam susu famous dalam kotak yang selalu beli tu, saya bagitau takde la, mana bole sama, yang ni minum secara tak langsung dapat gak pahala, sebab follow sunnah nabi kita.. hehe… anak yang sulung tu setakat ni boleh la terima sebab katanya sedap berkrim, disukai ramai.. yang anak kedua si baby umur 3 tahun ni boleh macam tau je bile umpan dengan susu baru ni.. isap botol sikit buat muka pelik.. tapi lapar punya pasal, belasah jer die… hehe…

Isteri pulak setakat ni belum try lagi, cuma nampak excited jugak bila nampak saya minum 2 kali sehari pagi dan sebelum tido, katanya, abang jadi ketagih susu pulak ke…? sebelum ni sikit-sikit layan kopi..… sebelum tidur mesti minum segelas susu suam ni… cuma bila tidur tu perut takdela rasa berat sangat… ringan je, pagi-pagi bangun mesti ke toilet dulu… macam mantapkan pencernaan bagi lawas pulak jadinya lepas ambik susu kambing i~Sunnah™ nie… Setakat ni isteri tak try lagi, harap-harap lepas saya amalkan susu i~Sunnah™ ni, kulit saya mesti halus mulus, takde gatal-gatal tempat yang kuat berpeluh, nak hadiahkan jugak sekotak kat mak, InsyaAllah moga khasiat susu kambing i~Sunnah™ ni nanti dapat jugak mama saya rasa nanti…

InsyaAllah, berkat khasiat susu kambing ni, harap-harap antibodi anak-anak termasuk saya akan lebih kuat lagi… Insya Allah, mana tau khasiat susu i~Sunnah™ + Kurma ni dapat mantapkan stamina saya agar tak mudah letih… barulah orang rumah tambah sayang… hehe… Setakat yang dah minum ni, nampak gaya budak-budak tu lebih alert sikit bila mak ayah diaorang ni bercakap… si kecik pon takdela payah sangat nak panggil, insya Allah berkat beristiqomah dengan khasiat susu i~Sunnah™ ni… bertambah sihat la famili saya ni, dari segi lahiriah dan batiniah… Amin…

♡ www.i-sunnah.com ♡
Ezhar – Kota Kemuning (+60122262177)
Ezhar – Kota Kemuning (+601115721049)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗