. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Iftiqar Bee – Seri Kembangan +60125500786
Iftiqar Bee – Seri Kembangan +60177144010

Assalamualaikum… Diawal peringkat mencuba susu tepung kepada anak bongsu saya, saya menghadapi masalah untuk membuatkan anak saya minum susu tepung. Tambahan pula saya sebagai ibu berkerjaya stok susu ibu adalah masalah utama saya. Saya telah mencuba banyak produk susu tepung lebih-lebih lagi saya sangat prihatin dengan khasiat yang terkandung dalam susu yang saya beli. Namun hampir semua produk susu tidak membantu menambah selera anak saya. Saya diperkenalkan dengan susu i-Sunnah, saya mencuba susu tersebut kepada anak saya. Hasilnya sangat cemerlang, anak saya sangat suka! Anak saya berjaya habiskan susunya. Alangkah bahagianya melihat anak kenyang minum susu, sungguh bahagia. Saya juga memberikan susu i-sunnah pada anak saya berusia 6 tahun dan 10 tahun, mereka sangat sukakan susu tersebut! Beza yang saya nampak adalah mereka lebih fokus dalam pelajaran mereka!. Wow!, menjimatkan belanja saya untuk belikan mereka supplement. Ini baru betul-betul jimat!! Seterusnya saya sendiri, juga merasakan susu ini mempunyai kelainan dari susu kambing yang lain ada di pasaran. Tiada bau hamis rasanya sedap!. Setelah minum susu ini, saya lebih aktif, fokus dan kulit terasa lembut, maka bertambah-tambah bahagia saya. En. Suami juga baru-baru ini merasa susu ini, komen beliau “not bad” bermakna beliau juga sukakannya!. Maklumlah En.suami bukan jenis minum susu, so lepas ini saya boleh dorong suami untuk minum susu ini..life so simple!! Semoga susu i-Sunnah ini menjadi satu amalan dalam kehidupan harian keluarga kami. Amiin Anda ingin mencuba? Boleh terus dapatkan susu i-Sunnah dengan call dan sms ke 012-5500786 Iftiqar Bee Abdul Gani. 2) kekalkan video klip yang 1st Sekian, terima kasih. Wassalam.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Iftiqar Bee – Seri Kembangan +60125500786
Iftiqar Bee – Seri Kembangan +60177144010

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗