. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Hasrolazlan – Kluang (+60196668657)

Assalamualaikum w.b.t. Anak saya baru berusia 6 bulan, dan telah lama berhenti minum susu ibu sebab ibunya tak mampu nak beri sejak umur 2 bulan. sejak tu dia hanya minum susu formula yang dibancuh dari pelbagai jenama ikut kesesuaian dan penerimaan anak saya. Kalau susu tak sesuai, dia akan mengalami masalah buang air besar. kadang-kadang sampai berhari-hari tak buang air. A;hamdulillah ketika saja2 try susu ni, anak saya tidak mengalami sebarang masalah macam yang dialami ketika menukar susu jenama lain dulu. Terus habis sebotol dan sistem perkumuhan pun tidak ada masalah. Ada sekali tu, dia tidur lama (mungkin kerana letih travel), bangun2 terus minta susu. bila diberi susu kambing ni, habis sebotol. lepas tu menangis lagi. Rupanya dia nak lagi sebotol! terus diam apabila diberi minum susu kambing sunnah ni. Isteri saya pulak memang tiada masalah untuk meminum susu sunnah ini dan die memang sukakan nya. lagi satu yang bestnya bila perasan yang susu ni tak basi. sebab bila cuci botol, keesokkan harinya, isteri saya bagitahu yang botol susu anak saya tak berbau macam susu lain yang ditinggal semalaman. dan alhamdulilah setakat ni anak saya belum lagi demam atau alergic dengan minuman susu sunnah ini. Kesan kepada saya dan isteri masih belum dapat dirasai dengan ketara lagi. Kami gemarkan rasa Susu Kambing Berperisa Kurma. Saya pun memang seorang yang gemarkan minuman manis. Setakat ni saya dan isteri terasa makin mudah bangun pagi. Terasa segar dan ringan dan bersemangat untuk memulakan hari. Kami sekeluarga memang gembira diberi peluang untuk mengamalkan minuman Sunnah ini. Setiap sunnah dan amalan Rasullullah sebenarnya mengandungi seribu khasiat dan kebaikan.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Hasrolazlan – Kluang (+60196668657)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗