. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Hasbullah – Sentul (+60166825976)
Atika – Sentul (+60123622306)

Assalamu’alaikum wbt.
Untuk makluman, anak saya sejak lahir hanya minum susu ibunya hingga usianya 1 tahun lebih. Bila isteri saya hamil anak kedua kami barulah dia mula minum susu formula. Kami pernah cuba untuk tukar kepada susu formula jenama lain tapi anak saya langsung tak mahu. Dia tetap nakkan susu yang biasa dia minum. Lagipun lepas cuba susu formula lain dia alami kesan sampingan seperti cirit-birit.

Anehnya dia boleh terima pula susu kambing i~Sunnah™ ni, dan tiada kesan sampingan pun. Mungkin sebab rasa susu kambing i~Sunnah™ ni memang sedap dan tak berbau hamis seperti susu kambing lain yang ada di pasaran. Saya dapati sejak amalkan susu kambing i~Sunnah™ ni banyak perubahan positif yang berlaku. Anak saya ni sangat lasak dan aktif tapi lepas minum susu kambing i~Sunnah™ dia mudah ikut kata walaupun dia aktif. Lebih BIJAK, RAJIN dan CEPAT TANGKAP apa yang dia belajar.

Seperkara lagi, sebelum ni anak saya sangat susah nak makan nasi walaupun dah ambil supplemen yang dibekalkan oleh doktor. Menakjubkan…! Dia jadi berselera dan boleh makan nasi dan lauk hingga habis selepas amalkan susu kambing i~Sunnah™. Alhamdulillah. Kami sangat bersyukur.

Isteri saya pun jenis yang cerewet bila minum susu kambing, tapi alhamdulillah dia boleh minum susu ni tanpa masalah. Kulit muka pun makin putih dan gebu. Makin berseri lagi. Isteri saya masih menyusukan anak kami yang kedua. Dia ada ambil supplemen untuk tambahkan susu badan. Susu badan lagi banyak bertambah lepas amalkan susu kambing i~Sunnah™ ni. Saya pula rasa lebih bertenaga dan bila bangun pagi rasa bersemangat. Insya Allah kami akan terus amalkan minum susu kambing i~Sunnah™ ni sebab selain manfaat yang telah disebutkan tadi ianya adalah sunnah nabi..

♡ www.i-sunnah.com ♡
Hasbullah – Sentul (+60166825976)
Atika – Sentul (+60123622306)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗