. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Haniah – Semporna (+60178934865)
Haniah – Semporna (+60195857373)

Dalam famili misali ini kami ada 5 orang, tapi di sebabkan mak ayah didik dari kecil berkongsi semua perkara saya jadi jenis yang suka kongsi berita-berita baik dengan semua famili sebelah saya dan suami. Jadinya sepanjang tempoh nak tunggu barang sampai semua orang  tak sabar nak tengok bagaimana rupanya susu sunnah ni. Excited berabis semua. Oleh kerana ketibaan di nanti-nanti  sampai je susu sunnah ini ahli keluarga lain yang duduk dekat-dekat rumah siap cop satu ke dua kotak walaupun tidak rasa lagi susu sunnahnya. Cerita di rumah pula, saya dan suami belum rehat lagi anak-anak sudah melompat- lompat gembira suruh buka kotak. Apa lagi, suami terus layan karenah  anak-anak agar kelakuan positif mereka tidak bertukar jadi negatif. Dah buka dan belek-belek semua kotak susu sunnah, si kakak mula buat drama. “ saya sukaaa susu sunnah… ” Abi mau minum sekarang”, dengan muka memujuknya, adik-adiknya pun terus join memujuk nak minum susu sunnah masa tu juga tidak mahu ditangguh. Sebagai ibu dan isteri, saya tolong bancuhkan untuk anak for first test. Anak-anak minum bukan gaya macam first time minum tapi macam dah biasa minum. Sudah minum 1 gelas, anak-anak nak lagi. Lepas dah test, time nak minum je, anak-anak mesti berebut dengan gembira. Yang bestnya selera makan anak-anak luar biasa dari biasa-biasa mereka makan. Anak ke 3 umur 1 tahun 5 bulan, tidak minum apa jenis susu pun dan kena bekepit je dengan saya sebab menyusu lagi. Dapat test susu sunnah dia dah jatuh hati suka dengan susu sunnah ni. Walaupun dah menyusu susu ibu, dia boleh lagi pergi dapur dengan berkata2, “ susu..susu..susu.. ummiiii…susuuu. Kuat sangat aura minuman Sunnah ini dengan anak-anak.

Anak-anak sangat suka dengan minuman ini, sebabnya minuman sunnah ini sangat sedap dan baunya harum tiada bau hamis. Lagi satu, semenjak kesedaran cinta kepada Rasul lahir dalam keluarga kecil kami ni, sebagai ibu saya selalu ingatkan kalau sayang Rasulullah, sunnah2 Rasulullah anak-anak kena suka dan boleh amalkan 1 per 1 mana yang mampu buat. So, minum susu kambing kan kesukaan Rasulullah, anak-anak pun jadi suka bukan saja sebab sedap berkrim dan lazat tapi sebab sayangkan Rasulullah.

Reaksi anak-anak dan suami saya masa lepas test minum, boleh keluar perkataan SEDAP. Hari-hari seterusnya pun kata SEDAP juga susu sunnah ni terutamanya susu sunnah perisa Kurma. Anak-anak dah minum pun, nak lagi. Suami yang sangat jarang minum susu, sekarang nak minum setiap hari. Rupa-rupanya suami dapat rasakan perubahan pada dirinya, biasanya dalam seminggu kepala sakit saja sampai 2 ke 3 hari lamanya, lepas minum susu sunnah ni dia rasa macam ok saja. Suami Siap kata, HEBAT bagus susu sunnah ni.

Kejadian menarik lepas minum susu sunnah di tengah malam setakat ini, anak kecil tidak lagi bangun menangis 2 hingga 4 kali di tengah malam. Tidurnya sangat lena samada pagi ataupun malam. Paling bestnya, susu sunnah ni rupanya ada ganjaran buat ibu dan isteri misali. Sebagai isteri, ibu dan wanita, kecantikan natural adalah impian saya, sebab mekap memang tidak suka dan kulit pula jenis yang memilih produk kecantikan.Tidak di sangka-sangka sangat, gembiranya sebab lepas ni tidak perlu lagi supplement lain cuma nak minum susu sunnah ini saja. Apa tidaknya, lepas saya minum kulit terasa macam ok je..jerawat kecil cepat hilang dan jeragat sakit pun dah hilang sakitnya. Muka pun tidak kering macam selalu.
Anak-anak juga jadi lebih sihat, cergas, aktif bermain dan takde selesema dah sekarang. Biasa selesema lama nak hilang. Lepas minum ni, cepat reda selesema hidung berair mereka.

Belum cukup khasiatnya, di tambah lagi lepas amalkan minuman ni, hubungan saya dengan tersayang bertambah intim dan mesranya. Hidup rasa bahagia dengan mengamalkan minum susu sunnah ini. Anak-anak saya makin bijak dan cepat beri tindak balas pada sesuatu benda atau perkara yang ada di sekelilingnya. Banyak sangat kebaikan susu sunnah ni, nanti nak explore lebih banyak lagi kebaikan lain supaya boleh di kongsikan sesama keluarga misali yang lain. Susu sunnah ini memang terbaik dan mesti di perkenalkan kepada semua, lagi cepat lagi bagus semua boleh dapat manfaatnya. “SUSU SUNNAH, SUSU KELUARGA MISALI SAYA”.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Haniah – Semporna (+60178934865)
Haniah – Semporna (+60195857373)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗