Peluang Mewarisi
Empayar Sunnah

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Selamat Datang Ke Gerbang Kejayaan

Assalamualaikum Peserta Bertuah…
Try klik Google Drive ini >>> (((KLIK)))
(contoh yang WAJIB u all buat & ikut, pastikan “berisi”)

Anyway…
Baca mesej ni dari komputer biasa untuk lebih faham. Elakkan baca dari henfon yang skrinnya KECIK. Kalau still pakai henfon jugak, jadikan paparan henfon kita “landscape”, supaya susunan TEKS dalam mesej ini CANTIK & tak terabur. Nak senang, baca dari skrin besar jer ok.

Ingin diingatkan sekali lagi… Baca mesej ni 10 kali & laksanakannya. Menjelang (7 hari dari sekarang), sekiranya tugasan kita kita sengaja pilih untuk tak LENGKAPkan, maka nama kita akan dibatalkan serta-merta. Ini adalah cara hidup manusia-manusia nak berjaya dimulai langkah pertama yang SENANG giler, so ikut bulat2 jer, ingat balik tujuan asal kita sebelum ni apa, kalis gawat, kan…?
(arahan mudah sudah diberikan kat kertas, ambik berat ini adalah peluang seumur hidup.)
( kesan perbuatan kita akan menyebabkan nama kita TERKELUAR )

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Melahirkan Baka Famili Yang Misali

Perenggan ini akan menceritakan mengenai PROGRESS GOOGLE DRIVE kita. Berikut di bawah adalah contoh2 alamat Google Drive, yang sepatutnya kita EMAILKAN ke dunia@i-sunnah.com bukannnya hantar lampiran yang berat2 ke email (tak disuruh pun).

Hanya mereka yang ikut bulat2 arahan mudah tanpa banyak soal, akan diterima PENUH masuk dalam Empayar Sunnah dalam Kelab VIP. Kepada yang berjaya dapat KARGO, tahniah diucapkan, jadinya………… kalau tugas seKECIK ini pun diberi tempoh selama dah 7 hari pun, masih juga tak siap2 sedangkan mengAKTIFkan “Akaun Google” sekadar 7 minit, bagaimana mungkin kita boleh menerima tugas2 seterusnya, lebih baik diri kita dicantas keluar dari MEMASUKI Empayar Sunnah, kan…?

So, elakkan nama kita dari bakal diREJECT, direject bukan kerana apa pun, tetapi “sikap menunda2 tugas” yang dah sebati jadi amalan kita, sebab tu hidup macam tu jer dah bertahun2 ni, kan?. Sesiapa pun yang GAGAL IKUT ARAHAN MUDAH NI, cukup jer 7 hari, nama dia akan dibatalkan.
(pembaca skrin ini diberi tempoh sampai 7 hari sahaja siapkan)

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Aku Baca, Aku Dengar, Aku Taat, Aku Berjaya.

Pada PDF yang lepas
>>> Contoh PDF
( http://ad.trwv.net/t.pl/75294/387392 )
Jelas sangat arahan di dalamnya iaitu:
((( PERKARA 1/2 )))
– snap foto tengah syok minum
– rakam video aksi santai tengah minum
– aktifkan Google Drive & upload semua (foto & video) tadi
– buat 1 folder & jadikan folder tu PUBLIC (mudah nak download)
– ada orang sampai sekarang tak bertindak (nama dia dalam perhatian)
– kemudian, barulah “alamat link Google Drive” tu emailkan pada syarikat
– tak disuruh selitkan lampiran dalam email (buat berat & nyusahkan ramai orang)
(nak berjaya, follow bulat2 arahan mudah, cepat & betul)
(aku perLEKEHkan arahan mudah, nama aku dikeluarkan.)

((( PERKARA 2/2 )))
Berikut adalah CONTOH alamat Google Drive yang berjaya. Alamat yang seperti inilah patut kamu semua kirim ke email, bukannya selit & lampirkan (foto/video) dalam email tu “tak ikut arahan langsung”, dan menyebabkan email bertambah berat, sebab tu nak berjaya ikut arahan bulat2. Tak perlu pun dilampirkan dalam email, semuanya dah kita parkingkan kat server. Berikut adalah CONTOH alamat Google Drive yang berjaya:
Contoh Terbaik
==========
1) https://drive.google.com/folderview?id=0BwdvH7QNn6UUcDBiajBUQk5jaTg
2) https://drive.google.com/folderview?id=0B9_x7kPZXwV4emRjbzFKSVBCOU0
3) https://drive.google.com/folderview?id=0B0XPXoqtl16acUJtREhTd3Ywdm8
4) https://drive.google.com/folderview?id=0B_XbeeD8xc43QjRqWGc5VmZZWHM
5) https://drive.google.com/file/d/0B82Czp5k3LBIYlVia05FcXBQUlk/view
(buat 2 folder berasingan iaitu, 1 folder video, 1 folder foto)
(folder itu sahaja kita PUBLICKAN, kemudian emailkan 2 LINK Folder tu.)
[ 5 contoh link di atas inilah yang perlu kita emailkan, itu sahaja, senang jer. ]
==========

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Aku BAKA Famili Yang Soleh Sebab Ikut Arahan

Ingat…
Elakkan diri dari memandai2 ikut PALE HOTAK sendiri, jangan letakkan diri dalam keadaan langsung tak ikut arahan dalam kertas & PDF, sudah jelas dan nyata dipesan agar PUBLICKAN filenya, tapi ada orang rasa dirinya lebih betul, maka inilah kesannya. Berikut adalah contoh yang baik “sekadar contoh jer yer”… :
Ini adalah contoh tak ikut arahan bulat-bulat:
==========
– sudah buat akaun Google Drive
– sudah upload foto ke Google Drive
– sudah upload video ke Google Drive
( tapi tak setkan public, dah kenapa…? )
==========

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Pastikan File & Folder Dalam Google Drive Sudah SETKAN Dalam Keadaan PUBLIC

Contoh 1) – private
https://drive.google.com/file/d/0B3Pmn608Bj6dOTV6Uk5kNk9LRmc/view?usp=drive_web
Contoh 2) – upload tapi kosong ?
https://drive.google.com/drive/folders/0Bz58ldq89V5FUWJvQU1VdnVNWkU
Contoh 3) – pun private jugak
https://drive.google.com/file/d/0B3Pmn608Bj6dQzc3ekN5eXBYcG8/view?invite=CKSVxJMN&ts=56e17d9d

Dah elok2 upload, pi padam, kemudian buat PRIVATE, serupa tak payah buat, kan? Buat kerja biar PANTAS, BETUL, dan takkan buat kali ke-2 dah, sebab dah betul. Jadinya, elakkan jadi seperti contoh di atas yer. orang2 seperti inilah kami akan REJECT dari memasuki Empayar Sunnah, sebab RISAU mereka2 ni lagi banyak buat perangai kalau dibiarkan masuk. Elakkan rasa bajet pandai hantar email “kononnya dah siap” ? Untuk apa hantar email tapi staff syarikat tak dapat akses, kan? Tau pun LOGIKNYA kat mana, kan? Nampak dah kat mana BIJAKNYA orang yang “pandai” ni…?
(3 link di atas masih tidak PUBLIC ketika status ni dilepaskan)
(melainkan si dia dah PUBLICKAN balik lekas2.)

Ingin diingatkan sekali lagi…
Baca mesej dalam skrin ni 10 kali & laksanakannya. Menjelang tempoh 7 hari ini, sekiranya tugasan kita tak LENGKAP, maka nama kitaa akan dikeluarkan serta-merta (atas pilihan diri sendiri). Ini adalah cara hidup manusia-manusia berjaya, so ikut bulat2 jer, takyah banyak soal macam yahudi.
(arahan mudah sudah diberikan, ambik berat ini adalah peluang seumur hidup.)

Apa yang perlu saya buat sekarang….?
01)
pastikan nama aku tak terkeluar
02)
kalau aku takde anak & masih bujang, dapatkan anak saudara, jiran.

03)
kalau anak dah besar, pastikan foto & video (dari anak2 buah, cucu).

04)
banyak lagi tugasan2 akan datang melibatkan rakaman.
05)
kerja aku just follow jer blue print orang2 berjaya
06)
kalau masih berdegil jugak, aku yang pilih nama aku dibatalkan.
07)
kalau nama aku taknak terkeluar, maka segera sempurnakan tugasan.

08)
nama aku dah tercalon “lengkap”, dan rasa masih ada tak kena, semak balik yang ni:

09)
buat 1 folder khas (isi foto2 & namakannya)

10)
buat 1 folder khas (isi video2 & namakannya)

11)
2 folder ni kita upload ke Google Drive, dan PUBLICKAN siap2

12)
2 folder ni “punya link” hantar ke email syarikat, tu jer.

13)
next time, just uploadkan file multimedia kita ke dalam 2 Folder ni jer
(setiap kali ada file2 baru, emailkan jugak “link google drive” yer)

INGAT…!!!
Masa nak hantar email ke syarikat… Tulislah email diruang kotak yang betul, buat malu jer kalau isi salah. Dan gunakan alamat email YANG SAMA dengan email yang 1stime awak pakai. Nak pakai email lain tu boleh, pastikan sebut nama anda, daerah mana, negeri mana. Tidak ada sesiapa dalam syarikat yang CAM kita, dan lagi email ada beribu2 email lain nak disemak oleh urusetia.
( kalau alamat email tak sama, email kita “mungkin” dalam tong sampah semata2… )

Akhir kata…
Sesiapa yang merasakan dirinya memang 100% dari awal ikut arahan, ketahuilah syarikat tak sabar nak jadikan diri kita Hartawan Beriman Yang Dermawan, kita ada tugasan seterusnya MENJELANG MINGGU seterusnya, so follow bulat2 arahan yang bakal diberikan kelak.
(hanya selepas itu, kita akan dibawak masuk dalam Secret Group.)

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Pencarian Kami Berakhir Di Sini

Syarikat akan sediakan Jadual Masa Target Jadi Jutawan dalam tempoh amat singkat yang HALAL dengan KUASA TINDAKAN melalui sistem yang terbukti berjaya merentasi apa zaman & tamadun pun. Sekiranya anda merasakan AKULAH ORANGNYA, maka muhasabah diri tu sikit, adakah aku ini manusia yang mengotakan JANJINYA PADA MASA YANG DITETAPKAN, dan bolehkah aku ikut “arahan senang” pada masa akan datang BULAT-BULAT…? Dan tampar diri tu sikit, adakah aku ni jenis manusia yang MENIPULASI nama2 tuhan dengan ungkapan IN SYA ALLAH sedangkan aku buat pun tak lagi tugasan2 nya, walhal nasib kita, kita yang ubah sendiri, barulah Allah berkenan nak ubah nasib kita BERDASARKAN TINDAKAN KITA. Kalau jawapannya YA AKU BOLEH, ini ungkapan khas untuk anda…

Wa Samiq Naa… Wa Atoq Naa…
Dan Aku Dengar… Dan Aku Taat…
(ikut manusia berjaya, aku terpaksa berjaya.)
Lekas Uploadkan 2 Folder Google Drive tu lekas

Susu Kambing i~Sunnah™ - Minuman Kegemaran Dunia

Keluarga Ku Soleh Famili Ku Misali

Ikhlas…
FOUNDER
YM Rara Ibni Raja M.M. Syah