. . .
Dunia Sunnah

Syarikat Dunia Sunnah

Jadual Deposit
Pakai (Mesin ATM)
Pakai (Online Bank Sendiri)

Supaya Saya Terus Terpilih Jadi Rakan Niaga

=====
Nama Bank: CIMB Bank
No.Akaun Bank: 8602238801
Nama Syarikat: Dunia Sunnah
Swift Code (TT Transfer): CIBBMYKL
Email Deposit: status@susu-sunnah.com

(Boleh Pakai Online, atau Beratur Mesin ATM.)
=====

Jangan lupa…
Hantar email lepas dah deposit yer.
Hantar bukti deposit kita tadi tu tau.
Diiringi dengan butiran berikut iaitu:

~~~~~~~~~~
RM 100 = Projek Bulan Mulia
RM 500 = Rakan Niaga
RM 1,000 = Pengedar Negara
1- saya pilih RM xxxx
2- nama penuh saya
3- saya deposit dengan cara…?
4- masa deposit & lampiran resit (ini bukti penting)
5- no.telefon saya (pastikan boleh terima SMS)
6- no.akaun bank saya (syarikat nak bagi untung mingguan senang)
7- nama bank saya (jenama bank)
8- alamat kiriman pos saya (bagi lengkap ye, no.rumah ye…)
9- siapa Rakan Niaga yang saya nak bersama (prinskrin video dia)
~~~~~~~~~

Hantar 9 info ni ke alamat email berikut iaitu:
Email: status@susu-sunnah.com

NOTA:
Kalau tiada akaun CIMB Bank, dan ingin gunakan akaun bank lain untuk transfer, jangan gunakan IBG Transfer, sebab duit tak masuk serta-merta, kelirukan staff syarikat sebab duit lambat masuk, dan merugikan masa kita jugak nanti, pakai aje INSTANT TRANSFER (cas 53 sen ajer), jangan berkira sangat, kerana duit yang kita kirim itu esok siang baru sampai kalau pakai IBG, sedangkan EXPIRED DATE dah nak dekat. Ada 2 sahaja pilihan:
1) gunakan INSTANT TRANSFER.
2) atau beratur kat ATM Mesin dan lakukan deposit segera.

PESANAN:
Peluang ni hadir tak banyak kali, tak payar pikir2 dah, join jer. 🙂

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗