. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azlan – Setapak (+60102314038)
Asma – Setapak (+60102314039)
Azlan – Setapak (+60104044038)

Assalamualaikum… Pada permulaan saya berikan susu i~Sunnah™ yang Asli, tetapi anak saya tidak rancak minum seperti susu i~Sunnah™ + Kurma sbb anak saya memang sukakan susu yang berperisa. Alhamdulilah anak saya sukakan nya smpaikan kotak susu pon die nk pegang je smbil minum susu. rasanya yang sedap dan berlemak membuatkan anak saya sukakan nya dan klo nak tau anak saya memang pandai memilih susu kegemaranya… Alhamdulilah anak saya sukakanya. klo nk tau plak saya memang tk boleh minum mana mana susu nanti akan membuatkan saya loya tekak dan termuntah… tetapi saya boleh minum susu i~Sunnah™ nie walaupon agak sukar pada permulaan… dan yang bagusnya lepas minum susu nie saya tk rasa loya tekak atau pon nk muntah…

Alhamdulilah… Isteri saya pulak memang tiada masalah untuk meminum susu i~Sunnah™ ini dan die memang sukakan nya. Lepas anak saya minum susu ini setiap malam… Tiada apa2 yang menarik cuma yang saya perasan botol susunya habis tanpa meninggalkan baki susu pon… Sebab selalunya klo anak saya minum susu lamanya, die mesti akan tinggalkan baki susu di dalam botol susunya selepas selesai meminum susu.

Haa satu lagi perkara susu ni payah nak basi, sebabnya pada hari pertama anak saya minum susu i~Sunnah™ itu, menjelang keesokan paginya ketika isteri saya hendak mencuci botol, isteri saya perasan yang botol tidak berbau… Selalunya bila setiap pagi isteri saya hendak cuci botol susu kebiasaanya botol susu mesti berbau… Yang bagusnya susu i~Sunnah™ ini botol tidak berbau… Terlintas juga dihati saya susu i~Sunnah™ nie tak kan la semalam pon masih tidak berbau, bestnya.

Perbezaan pada isteri saya selepas meminum susu i~Sunnah™ ini mungkin tak nampak lagi. Dan alhamdulilah setakat nie saya tak nampak anak saya demam atau alegic selepas minum susu i~Sunnah™ ini, lepas kami suami isteri mengamalkan susu i~Sunnah™ ini hubungan kami suami isteri dan anak lebih intim dan mesra, lagi2 bila kami ingin mencari idea untuk merakam video untuk anak saya untuk dihantar kepada senarai koleksi indah ni…

Kesimpulannya susu i~Sunnah™ ini perlu diamalkan setiap keluarga misali di Malaysia.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azlan – Setapak (+60102314038)
Asma – Setapak (+60102314039)
Azlan – Setapak (+60104044038)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗