. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azizull – Sikamat (+60132990797 )
Azizull – Sikamat (+601110959897)

1st time kasik anak saya umur 2 tahun yang masih menyusu badan minum adalah susu asli sunnah, dia tak menolak dan nampak happy je minum sebab kami suami isteri agak kurang gemar minum susu. Alhamdulillah yang bestnya anak saya dah ‘putus’ susu badan sejak minum susu sunnah ni, dah macam-macam cara cuba sebelum ni. Nak ambik gambar dan video pun anak saya ok je walaupun masa tu dia tak berapa sihat.Alhamdulillah demam dan selsema berkurangan lepas amalkan susu sunnah. Walaupun anak-anak kami yang berumur 8 dan 6 tahun tak suka susu tapi bila dicampurkan dengan Milo atau serbuk koko diorang suka je minum lebih-lebih lagi kalau disejukkan. Kadang-kadang tu berebut botol padahal dah bancuhkan untuk diorang. Diorang Nampak bertenaga je walaupun seharian aktif di sekolah. Wife saya pulak sekarang masih di peringkat awal mengandung dan mengalami pening,loya dan mabuk teruk.Untuk makluman, anak-anak kami semuanya kena jaundice di awal kelahiran.Kalaulah susu sunnah ni dah ada masa tu kan bagus, boleh cuba elakkan anak-anak dari demam kuning. Bila minum susu kambing sunnah yang dicampurkan dengan Milo wife saya boleh minum dan simptom mabuk agak berkurangan lepas tu. Harapnya moga baby ni tak kena jaundice mcm abang-abang dan kakaknya.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azizull – Sikamat (+60132990797 )
Azizull – Sikamat (+601110959897)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )


Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗