. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah 
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azeah – Lunas +60175740923 
Azeah – Lunas +60194637457

Assalamualaikum… Kami ada 2 orang anak berusia 2 tahun dan 6 bulan. Si adik masih menyusu badan. Si abang masa mula2 saya beri dia minum susu i~Sunnah™ ni, dia rasa sikit, kemudian dia pandang muka saya dan teruskan penyusuan. Habis jer sebotol “mama….nk susu i~Sunnah™ lagi” siap tarik tgn saya ajak pegi bancuhkan susu.

Selain tu anak saya ni Asthma, lepas minum susu i~Sunnah™ ni alhamdulillah, dia dh x penat lg dh, sekarang ni dia sangat sihat dan aktif. Apa yg saya perasan lepas minum susu i~Sunnah™ ni, anak saya lebih mudah tidur waktu malam. Sebenarnya bukan anak-anak jer suka susu ni, satu keluarga suka minum susu i~Sunnah™ ni, sekali rasa terus jatuh cinta, segan pulak nak bagitahu, sekotak susu i~Sunnah™ tu 2 hari jer dah habis… hehe, dahaga jer ingat susu i~Sunnah™.

Yang paling best mak saya la… Pagi petang asyik nk minum susu i~Sunnah™ jer haha….Bukan jer setiap hari nak minum susu i~Sunnah™ ni, bahkan sehari berkali kali nak minum susu i~Sunnah™ ni, hebat betul penangannya.

Suami saya pulak lagi dahsyat, suka sangat ratah susu i~Sunnah™ tu, dia x bancuh yer… dia makan susu tu macam ratah milo… sabo jer la... Bagi saya sendiri sama ada Susu i~Sunnah™ ASLI mahupun susu i~Sunnah™ + KURMA, kedua-duanya terbaik dan sangat sedap. Apa yg penting dengan amalan minum susu i~Sunnah™ ni, bukan saya jer yg dapat manfaatnya, bahkan juga baby saya yg masih mnyusu badan ni dan susu pun meriah sangat, bertambah debab dan sihat la baby saya ni.

Alhamdulillah…syukur sangat2, ala-ala insan terpilih gitu kerana menjadi antara yang terawal dapat rasa khasiat susu i~Sunnah™ ni. Kalau boleh lepas ni nk semua orang amalkan minum susu i~Sunnah™ ni agar kita semua SIHAT DAN MUAFAKAT. Setakat ini dahulu buat masa ni, sebab dah bergema ayat dari bayi soleh saya “mama…baby nak susu lagi”
Sekian, wassalam.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Azeah – Lunas +60175740923 
Azeah – Lunas +60194637457

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗