. . .
i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

Lagi Kisah Indah
Kenapa Anak Kami Sangat Suka 
Dengan Minuman Susu Kambing i~Sunnah™

♡ www.i-sunnah.com ♡
Afifi – Kota Bharu (+60139493041)
Afifi – Kota Bharu (+60199782809)
Afifi – Kota Bharu (+60103724238)

Anak saya berusia 2 tahun 5 bulan, perempuan. Dari awal lahir hingga sekarang, alhamdulillah, masih lagi breastfeed, cuma diselang-selikan dengan susu lain dan juga minuman lain..Sejak lahir, memang kami tidak memberikan susu formula kepada anak, tapi kami amalkan minuman susu kambing. Kalau susu formula (susu lembu) memang anak tak nak minum, susu kambing ok skit…nak la jugak minum, tp cuma di nursery sahaja…balik rumah, memang tak mau teguk langsung la susu kambing dalam botol ke, dalam gelas ke… Tapi, perubahan berlaku dengan Susu i-Sunnah ni… Dari awal dapat kargo i-Sunnah, dah melompat-lompat nak minum…tak sempat buat dalam botol pun, minum dalam gelas, siap bertambah-tambah…hahaha. Sampai sekarang, alhamdulillah..di nursery memang saya bekalkan dengan Susu i-Sunnah, kalau kat rumah, siap mintak sendiri nak minum susu i-Sunnah.. Anak pun makin cerdik, mulut makin petah berkata-kata, macam bertih jagung, hehehe. Kami suami isteri pun amalkan minum susu ni. Saya memang jenis tak boleh minum susu ‘lactose intolerance’, tapi dengan susu i-Sunnah…alhamdulillah, memang saya takde masalah langsung.. Isteri pula, sejak minum susu i-Sunnah ni, kulit makin halus, macam baby…hehehe…baby besar. Orang tua pun sesuai amalkan minuman ni. Saya berikan pada mak untuk diamalkan…badan makin segar n bertenaga, berbanding usianya menjangkau 75 tahun, alhamdulillah…pemakanan sunnah ni bagi kami sekeluarga amat memberi kesan yang positif. saya memang syorkan untuk mengamalkan penggunaan Susu i-Sunnah ni tak kira peringkat usia.

♡ www.i-sunnah.com ♡
Afifi – Kota Bharu (+60139493041)
Afifi – Kota Bharu (+60199782809)
Afifi – Kota Bharu (+60103724238)

Boleh sms & call kami, set nak jumpa kat mana,
terus dapat susu ni hari ini jugak, mudah jer.
Pahala dapat, rezeki pun dapat,
kehidupan sunnah pun dapat.
Jadikan SUNNAH 1 Amalan.
Pakai Online Dah Sekarang.
Klik jer. ( Nak Beli Lah )



Sabar yer, soal-jawap tengah loading...

Jumlah Info Ceria Berjaya Dijawap...?

i-Sunnah™ Untuk Golongan Pilihan

💗 Jadikan Sunnah 1 Amalan 💗